Groep 4

Groep 4

Wie zijn de juffen?

Juf Lisa
Aanwezig op ma, di, do en vr
l.dingemanse1@graafjanvlissingen.nl

Juf Léonie
Aanwezig op maandag
l.aarnoutse@graafjanvlissingen.nl

Over groep 4

Welkom in groep 4!

Wie zijn wij
Wij zijn groep 4 van de Graaf Jan van Nassauschool! Een leuke, enthousiaste groep met 17 kinderen. We zitten in het kleinste lokaaltje van de school, maar dat kan ons niet hinderen. We werken hard, maken plezier en genieten van het speelkwartier.

Wat doen we allemaal
In groep 4 hebben we veel verschillende vakken. Rekenen, taal en spelling, maar natuurlijk ook tekenen, verkeer, muziek, Engels…. Teveel om op te noemen! We beginnen elke dag met God: we zingen en bidden, leren een nieuwe psalm of luisteren naar een verhaal uit de Bijbel. Ook hebben we tijd om na te denken over hoe we met elkaar omgaan, tijdens de lessen sociale vaardigheid.

Taal en spelling maken we op de Chromebook. Dat is best wel even wennen, want waar vind ik de juiste letter en hoe werkt dat allemaal. Nou goed, over een paar weken zul je zien dat het al een stuk sneller gaat. Behalve taal en spelling moeten we ook veel lezen, lezen, lezen! Dit doen we op allerlei manieren. We lezen buiten, we lezen samen, we vertellen over ons boek of de juf leest lekker voor, want lezen is zo leuk!!

 Soms…
… moeten we naar groep 3 of groep 5! Dan zijn we een combinatieklas.
Juf Lisa is er op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagmorgen en heeft dan groep 4.
Juf Léonie is op maandag in groep 4 (de middag voor groep 4b/5)
Groep 4a gaat op maandagmiddag, dinsdagmiddag en woensdag (om de week) naar juf Marieke en donderdagmiddag juf Jacqueline.
Groep 4b gaat op maandagmiddag, dinsdagmiddag en woensdag naar juf Marit en donderdagmiddag juf Léonie.

Wilt u nog meer van ons weten? Wij horen het graag!

De Graaf Jan van Nassauschool gaat uit van de Vereniging Christelijk Primair Onderwijs op reformatorische grondslag in Zeeland (VCPOZ) www.VCPOZ.nl

Cookie instellingen