Aanmelden nieuwe leerling

Aanmelden nieuwe leerling

Indien u belangstelling heeft voor onze school kunt u contact opnemen met de directie voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Onder het genot van een bakje koffie of thee kunt u uw vragen stellen en krijgt u een rondleiding door ons schoolgebouw.

Bel voor een kennismakingsgesprek naar: 0118 462476
Of stuur een e-mail naar: info@graafjanvlissingen.nl.

Inschrijven
Heeft u na het kennismakingsgesprek besloten dat u graag uw kind op onze school wil inschrijven? Dan kunt u het inschrijfformulier hieronder als download vinden.

Tevens vragen wij u om onderstaande toestemmingsfomulieren in tevullen voor het al dan niet gebruik maken van de bibliotheek en het publiceren van foto's en/of filmpjes van uw kind.

Wenmomenten nieuwe kleuters

Na aanmelding van uw kleuter op onze school krijgt u ongeveer een maand voordat uw kind 4 jaar wordt een uitnodiging voor het eerste en tweede wenmoment. In de tabel hieronder kunt u zien wanneer uw kind mag komen wennen. 

Hij of zij is de eerste schooldag na de vierde verjaardag van harte welkom in groep a/1. 
De vierde verjaardag wordt niet op school gevierd.

  • De kinderen die in de eerste schoolweek na de zomervakantie jarig zijn, mogen direct na de zomervakantie naar school komen. 
  • Kinderen die vier jaar worden tussen 1 juli en 1 september 2023, zijn van harte welkom op de extra kennismakingsmiddag op dinsdagmiddag 4 juli.
Maand van de verjaardag Wenmomenten dinsdagochtend Wenmomenten donderdagmiddag
Januari 2023 20 december 22 december
Februari 2023 24 januari 26 januari
Maart 2023 14 februari 16 februari
April 2023 28 maart 30 maart
Mei 2023 18 april 20 april
Juni 2023 23 mei 25 mei
Juli 2023 27 juni 29 juni

De Graaf Jan van Nassauschool gaat uit van de Vereniging Christelijk Primair Onderwijs op reformatorische grondslag in Zeeland (VCPOZ) www.VCPOZ.nl

Cookie instellingen