Groep 4b/5

Groep 4b/5

Wie zijn de juffen?

Juf Marit (links)
Aanwezig op ma di woe vr
m.kok@graafjanvlissingen.nl

Juf Léonie (rechts)
Aanwezig op do
l.aarnoutse@graafjanvlissingen.nl

Over groep 5

Welkom in groep 4b/5! 

Leuk dat je een kijkje neemt bij groep 4b/5! In onze groep zitten 26 super leuke, lieve en hardwerkende toppers. Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag staat juf Marit voor de groep en op donderdag staat juf Léonie voor de klas. 

Elke schooldag starten we met zingen en bidden tot eer van God. Daarna luisteren we naar een Bijbelverhaal. Over dit verhaal praten we vaak nog een tijdje verder en dan is het tijd om aan de slag te gaan.  

Meestal starten we lekker met rekenen. In groep 4 gaan we verder met grotere + en – sommen, maar ook komen de x sommen, verhaaltjessommen en gaan we de tafels leren van 1, 2, 3, 4, 5 en 10.  

In groep 5 gaan we verder met sommen onder elkaar zetten, we gaan deelsommen maken, we leren de tafels van 6,7,8 en 9 en de andere tafels blijven we ook oefenen. Na rekenen is het tijd voor pauze. We gaan lekker even naar buiten op ons mooie vernieuwde groene schoolplein spelen. We voetballen in de pannakooi, spelen verstoppertje, duikelen op de duikelstang of kletsen samen op de tribune. 

Na de pauze hebben we taal en spelling. De opdrachten die hierbij horen, maken we via de Chromebook. Naast de Chromebooks proberen we ook regelmatig een lesje buiten te doen, zeker als de zon schijnt. 

Aardrijkskunde en geschiedenis is nieuw voor groep 5. Dit maakt het extra leuk! Aan het einde van het hoofdstuk krijgen we een blad mee om te leren. Hierover krijgen we een toets. Gym, natuur, muziek, Engels, tekenen en handvaardigheid doen we in de middagen.   

Groetjes van groep 4b/5 en de juffen!  

Weekrooster groep 5

De Graaf Jan van Nassauschool gaat uit van de Vereniging Christelijk Primair Onderwijs op reformatorische grondslag in Zeeland (VCPOZ) www.VCPOZ.nl

Cookie instellingen