Groep 5

Groep 5

Wie zijn de juffen?

Juf Marit
Aanwezig op ma, di, wo en vr
m.poppe@graafjanvlissingen.nl

Juf Léonie
Aanwezig op donderdag
l.aarnoutse@graafjanvlissingen.nl

Over groep 5

Welkom in groep 5!

Leuk dat je een kijkje neemt bij groep 5! In onze groep zitten er 19 super leuke, lieve en hardwerkende toppers. Op maandag-, dinsdag-, en donderdagochtend en vrijdag zijn we alleen met groep 5. Op de middagen en de woensdag komt een deel van groep 4b er bij in de klas. We kunnen veel leren van elkaar en nog meer kinderen dus nóg meer gezelligheid! Op donderdag staat juf Léonie voor de klas, op de andere dagen geeft juf Marit les.  

Elke schooldag starten we met zingen en bidden tot eer van God. Daarna luisteren we naar een Bijbelverhaal. Over dit verhaal praten we vaak nog een tijdje verder en dan is het tijd om aan de slag te gaan. We beginnen met de uitleg van taal en spelling. De opdrachten die hierbij horen, maken we via de Chromebook. Na dat harde werken, gaan we genieten van de pauze. We hebben een nieuw schoolplein, wat het extra leuk maakt om buiten te spelen! Na de pauze gaan we rekenen. Dit doen we in ons schrift. Als we klaar zijn, mogen we ons werk zelf nakijken.  

Aardrijkskunde en geschiedenis is nieuw voor ons. Dit maakt het extra leuk! Aan het einde van het hoofdstuk krijgen we een blad mee om te leren. Hierover krijgen we een toets. Gym, natuur, muziek, Engels, tekenen en handvaardigheid doen we ook vaak in de middagen.  

Groetjes van groep 5 en de juffen! 

Weekrooster groep 5

De Graaf Jan van Nassauschool gaat uit van de Vereniging Christelijk Primair Onderwijs op reformatorische grondslag in Zeeland (VCPOZ) www.VCPOZ.nl

Cookie instellingen