ParnasSys: Ouderportaal en Parro

ParnasSys: Ouderportaal en Parro

ParnasSys is een leerlingadministratie- en -volgsysteem voor basisscholen in Nederland. De Graaf Jan van Nassauschool maakt gebruik van dit systeem. Alle belangrijke zaken worden binnen ParnasSys vastgelegd. U kunt daarbij denken aan de persoonsgegevens, maar ook de absenties. In dit programma worden ook alle toetsgegevens van onder andere de Citotoetsen verwerkt (citoresultaten worden na de contactavonden pas vrijgegeven).

Elke ouder ontvangt bij aanmelding van het eerste kind inloggegevens voor ParnasSys. Wanneer u niet (meer) over inloggegevens beschikt, kunt u deze aanvragen via info@graafjanvlissingen.nl.

Klik hier om in te loggen bij ParnasSys.

ParnasSys bestaat uit de onderdelen 'Ouderportaal' en 'Parro'.

Ouderportaal
Ouderportaal is het platform waarmee de school snel en eenvoudig informatie deelt met ouders over toetsresultaten, rapporten of andere notities. Ook namen en adressen van de kinderen uit de groep van uw zoon of dochter kunt u hier terugvinden.

Parro
Via de mobiele app van Parro kunt u de dagelijkse activiteiten van uw kind(eren) op school volgen. U ontvangt bijvoorbeeld foto's of andere updates vanuit de groep. Ook kunt u uzelf opgeven om mee te doen met activiteiten, inschrijven voor contactavonden of een één-op-één chatgesprek met de leerkracht van uw kind voeren. U kunt via Parro ook een ziekmelding van uw kind in doorgeven.

De Graaf Jan van Nassauschool gaat uit van de Vereniging Christelijk Primair Onderwijs op reformatorische grondslag in Zeeland (VCPOZ) www.VCPOZ.nl

Cookie instellingen