Groep a/1

Groep a/1

Wie zijn de juffen?

Juf Deborah
Aanwezig op woensdag t/m vrijdag
d.vandermaas@graafjanvlissingen.nl

Juf Inge
Aanwezig op maandag en dinsdag
i.vandegruiter@graafjanvlissingen.nl

Over groep a/1

Welkom in groep a/1!
Als je bij de kleuteringang naar binnen gaat, is de eerste klas die je tegenkomt groep a/1. 's Morgens komen onze papa's en mama's ons naar binnen brengen. We zetten onze tas in de kast en gaan in de kring zitten. De kring wordt steeds groter, want als er een kindje 4 jaar wordt, komt hij​ bij ons in de klas! We lezen een boekje totdat iedereen er is. Dan mogen we vertellen, we luisteren naar elkaar, we zingen en bidden samen. Dan luisteren we naar een Bijbelverhaal of praten we over de Heere God. Elke maand leren we een nieuwe maandtekst, en we leren ook regelmatig een nieuwe psalm of lied. Kijk maar eens op onze liedjesplaat onderaan de pagina. Het is fijn om zo samen de dag te beginnen!

We werken rondom verschillende thema's, zoals het bos of de auto. Kom maar eens een kijkje nemen in de klas om te zien wat voor moois we allemaal maken! Er valt een hele hoop te leren. We bouwen in de blokkenhoek, we bedenken mooie bouwsels van lego of duplo, we schilderen, we spelen in de huishoek... In de kring praten we over grote of kleine blaadjes, of over hoeveel auto's er in de file staan. Na al dat werken, spelen en leren is het tijd om lekker te eten en te drinken. En dan gaan we heerlijk buitenspelen!

U leest het wel, er is veel te beleven in onze gezellige groep!

Liedjes, psalmen en bijbelrooster

Via deze link komt u terecht bij alle Psalmen, Themaliedjes en Engelse liedjes die groep 1 geleerd heeft. 
De verschillende psalmmelodieën kunt u beluisteren op www.psalmboek.nl
Het psalm- bijbelrooster voor groep 1 kun u hieronder downloaden.

De Graaf Jan van Nassauschool gaat uit van de Vereniging Christelijk Primair Onderwijs op reformatorische grondslag in Zeeland (VCPOZ) www.VCPOZ.nl

Cookie instellingen